heel veel inspiratie in ons restylemagazine... md-lg

heel veel inspiratie in ons restylemagazine...

Alle actuele aanbiedingen bij Spoormakers Interieur.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

filter op

Actie: geldig tot 31-10-2019

Luxaflex® Plisse 4e kado

Het paradepaardje van Luxaflex®: Plissé gordijnen. Toepasbaar op vrijwel elke raamvorm en altijd even stijlvol. Kom de verschillende stoffen en dessins in de winkel bekijken, er is altijd wel een Plissé gordijn dat in jouw interieur past.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-10-2019

Luxaflex PowerView Hub kit kado

In de maand oktober ontvangt je bij aankoop van drie PowerView® aangestuurde producten een Hub Kit t.w.v. € 229,- cadeau. Bij aankoop van 2 producten ontvang je een remote kit t.w.v. € 71,- gratis.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-10-2019

Luxaflex® Duette® 4e kado

Het paradepaardjes van Luxaflex®: Duette® Shades. Toepasbaar op vrijwel elke raamvorm en altijd even stijlvol. Kom de verschillende stoffen en dessins in de winkel bekijken, er is altijd wel een Duette® Shade die in jouw interieur past.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-10-2019

Luxaflex® horizontale jaloezieën 4e kado

Of je nu een klassiek, landelijk, minimalistisch, botanisch of juist een industrieel interieur hebt: horizontale jaloezieën passen altijd. Koop je in oktober Luxaflex® horizontale jaloezieën? Dan ontvang je van ons elk 4e product kado!

bekijk de actie