Laat je inspireren bij Spoormakers Interieur.

Ontdek onze inspiratiemagazines!

Spoormakers Interieur biedt je een flinke dosis wooninspiratie. Ons eigen Restyle Magazine staat bomvol stylingstips en informatie over onze producten. In de nieuwste editie gaan we voor kleur! Van rustgevend blauw tot altijd-goed-groen en van een interieu...
Lees meer
Nieuwe woontrends
Nieuwe woontrends

Onze inspiratie haalden we onder andere uit de natuur. Ontdek de trends Earth, Groene Oase, Eenvoud, Wabi Sabi en Rond en Roze. Vijf mooie stijlen waarin onze NL Label producten goed tot hun recht komen. Lees in het magazine hoe je de trends toepast en combineert met elementen uit de natuur. De kracht van aardse kleuren, het daglicht dat je binnenlaat of het effect van een natuurlijke print: het is allemaal van invloed op de sfeer in huis.

Rust in huis
Rust in huis

Juist in een tijd waarin alles even anders is, merk je hoe fijn het is om thuis te zijn. Thuis kun je het meest jezelf zijn, voel je je veilig en maak je bijzondere herinneringen met familie en vrienden. Een fijn huis is niet alleen afhankelijk van de mensen die erin wonen, ook je interieur draagt bij aan het woonplezier. Het is belangrijk dat het huis dat je omarmt je rust geeft aan het einde van een lange werkdag. Een rustig interieur betekent niet direct dat je alles wit moet verven. Het is maar net waar jij blij van wordt. Eigenlijk is het devies: wat je ook doet, doe het goed. En dat begint bij een goede basis. Vloer- wand- en raamdecoratie is enorm belangrijk voor de sfeer en warmte in huis.

Bezoek Jouw Binnenhuisadviseur
Bezoek Jouw Binnenhuisadviseur

Als specialist in vloer-, wand- en raamdecoratie weten wij als geen ander wat onze producten voor je huis kunnen doen. We vertellen er je graag over in dit magazine, maar ook in onze winkel! Onze opgeleide, enthousiaste stylisten helpen je graag bij het opfrissen van je huis of een complete verbouwing. Maak gerust een afspraak, zodat we alle tijd voor je hebben. De hulp inschakelen van een binnenhuisadviseur is daarom altijd een goed idee.