woonstijl: wabi sabi.

De schoonheid van imperfectie bij Spoormakers Interieur

Wabi Sabi gaat over weglaten. Een bescheiden en sober leven. Deze Japanse levensfilosofie dringt door tot de levensstijl van Japanners en komt terug in alles: de manier van leven, interieur, kunst, eten en literatuur. Een imperfect interieur staat vo...
Lees meer
kleuren & materialen

kleuren & materialen

Producten die uit de natuur komen geven een bepaalde rust. Ze zijn er altijd geweest. Katoen, linnen, wol, beton en hout zijn bijvoorbeeld echte wabi sabi materialen. Ook onbewerkte metalen en koper dat uiteindelijk roest worden steeds mooier. Grijs beton, onbewerkt hout, ruw steen en spannend marmer. Kies voor bijpassende kleuren antraciet, zwart en groen voor een stoer interieur. Of ga voor een wat meer verfijnde uitstraling in combinatie met goud, bruin, wit en terra.

accessoires & styling

accessoires & styling

Wij houden van spullen met een verhaal. Een souvenir, handgemaakte meubels en materialen uit de natuur. Wie weet waarvandaan. Zelfs kapotte spullen, verkleuring, krassen en dutten of opnieuw in elkaar gelijmd (écht Japans: kintsugi, het repareren van gebroken porselein of aardewerk met goudkleurige lak) hebben zijn charme. Waarom iets weggooien wat nog goed is?

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid