Spoormakers Interieur is dé Bedding House specialist voor de regio Heythuysen, Roermond en Weert


Plan afspraak

Spoormakers Interieur is de erkende interieurspecialist in bedtextiel voor de regio Heythuysen, Roermond en Weert met o.a. het A-merk Beddinghouse. Spoormakers Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Beddinghouse bedtextiel, maar heeft ook slaapadviseurs in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuw Beddinghouse bedtextiel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.Wij helpen u graag.

Plan afspraak
 •  

  Sfeer toevoegen aan de ruimte

  Een dekbedovertrek is niet alleen goed voor het beschermen van uw dekbed tegen onder andere stof, waardoor uw dekbed langer mee zal gaan, maar is ook een positieve factor als het om de sfeer in uw slaapkamer gaat. Met een sfeervol dekbedovertrek in de kamer kunt u uw persoonlijke smaak toevoegen aan de ruimte.

   
 •  

  Beddinghouse dekbedovertrekken

  Beddinghouse biedt u keuze uit dekbedovertrekken in alle stijlen van modern tot klassiek of romantisch. Beddinghouse dekbedovertrekken hebben dubbele doorlopende instopstroken en zijn van prettig aanvoelende materialen gemaakt zoals katoen-satijn, percaline katoen of warm flanel. In het assortiment van Beddinghouse vindt u overtrekken van verschillende maten, geschikt voor ieder type bed. Slaap lekker met uw nieuwe Beddinghouse product!

   

Plan meteen een afspraak met Spoormakers Interieur

Bij Spoormakers Interieur willen we ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden en kwaliteit. Vandaar dat we er bewust voor kiezen bedtextiel niet direct af te kopen bij de fabrikant, maar kiezen voor de kwaliteit van Beddinghouse. Hiervoor betaalt u misschien in eerste instantie iets meer, maar u heeft er in de loop van de tijd alleen maar profijt van! U heeft langer plezier van uw aankoop.


Ontdek alle mogelijkheden, onze service en garanties in onze winkel of bij thuis in de regio Heythuysen, Roermond en Weert